12 ani de muncă.
sute de transformări.

Am început să merg la sală de la vârsta de 17 ani. Astăzi, mă pot mândri cu 12 ani de experiență de antrenor personal. Dacă ai avut șansa să te antrenezi cu mine, sau dacă mă urmărești pe rețelele de socializare, probabil știi că sunt o persoană super dedicată.

Misiunea mea e să ajut cât mai mulți oameni să trăiască o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Mi se face de fiecare dată pielea de gâină când o persoană reușește să își atingă obiectivele și să trăiască o viață mai bună cu ajutorul meu.

Cum a luat naStere FITNEST?Timpul meu este limitat. La fel ca și tine, am doar 24 de ore într-o zi. Asta înseamnă că pot antrena un număr limitat de oameni la sală. Am refuzat multe persoane în ultima perioadă, pentru că orarul meu este plin. Așadar, am creat FITNEST pentru a te putea ajuta chiar dacă nu pot să fiu lângă tine la sală, fizic.

”ReTeta” mea de antrenare


IMPLICARE

DEDICARE

PERSEVERENTA


Modul în care antrenez eu este probabil puțin diferit față de ce ai mai întâlnit. Cred în următoarele 3 valori. Implicare. Dedicare. Perseverență. Fie că te antrenezi cu mine la sală sau ai achiziționat un plan de antrenamente online, nivelul meu de implicare va fi la fel de ridicat. Și nu mă voi da bătut până nu îți atingi obiectivul.