PREZENTARE GENERALA

Acest site web este operat de SC FILIP RAZVAN PERSONAL TRAINER SRL. Pe parcursul site-ul, termenii „noi” si „nostru” se refera la SC FILIP RAZVAN PERSONAL TRAINER SRL. SC FILIP RAZVAN PERSONAL TRAINER SRL ofera acest site web, inclusiv toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile pe acest site pentru tine, utilizatorul, conditionat de acceptarea ta a tuturor termenilor, conditiilor, politicilor si notificarillor mentionate aici.

Vizitand site-ul nostru si / sau achizitionand ceva de la noi, te angajezi in „serviciul” nostru si esti de acord sa fii limitat de urmatorii termeni si conditii („termeni si conditii”, „termeni”), inclusiv de acesti termeni si conditii suplimentari mentionati aici si / sau disponibil prin hyperlink. Acesti termeni de serviciu se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, incluzand fara limitare utilizatorii care sunt motoare de cautare, furnizori, clienti, comercianti si / sau contribuitori de continut.

te rugam sa citesti cu atentie acesti „termeni si conditii” inainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricarei parti a site-ului, esti de acord sa fii limitat de acesti termeni de serviciu. Daca nu esti de acord cu toti termenii si conditiile acestui acord, atunci nu poti accesa site-ul web sau utiliza niciun serviciu. Daca acesti termeni de serviciu sunt considerati o oferta, acceptarea este limitata in mod expres la acesti termeni si conditii.

Orice functii sau instrumente noi adaugate magazinului curent vor fi, de asemenea, supuse termenilor si conditiilor. Puteti revizui in orice moment pe aceasta pagina cea mai actuala versiune a termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte din acesti termeni de serviciu prin publicarea actualizarilor si / sau modificarilor de pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea ta sa verifici periodic aceasta pagina pentru modificari. Utilizarea continua sau accesul pe site-ul web dupa publicarea oricaror modificari constituie acceptarea din partea ta a acestor modificari.

 

Magazinul nostru este gazduit pe Shopify inc. Ei ne ofera platforma online de comert electronic care ne permite sa ne vindem produsele si serviciile.

 

SECTIUNEA 1 - TERMENII MAGAZINULUI ONLINE

acceptand aceste Conditii de furnizare a serviciului, declari ca ai cel putin varsta majoratului civil in statul sau provincia de resedinta si ne-ai dat consimtamantul tau pentru a permite oricaruia dintre minorii tai dependenti sa utilizeze acest site.

Nu poti utiliza produsele noastre in scopuri ilegale sau neautorizate si nu poti, in utilizarea serviciului, sa incalci legile din jurisdictia ta (inclusiv, dar fara a se limita la legile privind dreptul de autor).

Nu ai voie sa transmiti virusi sau orice cod cu caracter distructiv.
Incalcarea oricaruia dintre termeni va duce la incetarea imediata a serviciilor.

SECTIUNEA 2 - CONDITII GENERALE

Ne rezervam dreptul de a refuza furnizarea serviciul oricui din orice motiv in orice moment.

Continutul tau (care nu include informatiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat si implica (a) transmisii prin diferite retele; (b) modificari de conformare si adaptare la cerintele tehnice ale retelelor sau dispozitivelor de conectare. Informatiile despre cardul de credit sunt intotdeauna criptate in timpul transferului prin retele.

Esti de acord sa nu reproduci, sa nu copiezi, sa nu vinzi, sa nu revinzi sau sa nu exploatezi nicio parte a serviciului, utilizarea serviciului, accesul la serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fara permisiunea in scris exprimata de catre noi.

Titlurile utilizate in acest acord sunt incluse doar pentru comoditate si nu vor limita sau afecta altfel acesti termeni.

 

SECTIUNEA 3 - PRACTICITATEA, COMPLETIVITATEA SI TIMPUL INFORMATIEI

Nu suntem responsabili daca informatiile puse la dispozitie pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informatii generale si nu trebuie luat in considerare sau utilizat ca singura baza pentru luarea deciziilor fara a consulta surse de informatii primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Increderea acordata oricarui material de pe acest site este pe propriul tau risc.

Acest site poate contine anumite informatii istorice. Aceste informatii istorice, nu sunt neaparat actuale si sunt furnizate numai cu scopul de referinta. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment, dar nu avem obligatia de a actualiza nicio informatie de pe site-ul nostru. Esti de acord ca este responsabilitatea ta sa monitorizezi modificarile realizate pe site-ului nostru.

 

SECTIUNEA 4 - MODIFICARI ALE SERVICIILOR SI PRETURILOR

Preturile pentru produsele noastre pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau intrerupe serviciul (sau orice parte sau continut al acestuia), in orice moment, fara o notificare in prealabil.

Nu vom fi raspunzatori pentru tine sau fata de terti parte pentru nicio modificare, schimbare a pretului, suspendare sau intrerupere a serviciului.

 

SECTIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (daca este cazul)

anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantitati limitate si pot fi returnate sau schimbate numai in conformitate cu politica noastra de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afisa cat mai corect culorile si imaginile produselor noastre care apar in cadrul magazinului. Nu putem garanta ca afisarea culorilor realizata de monitorul computerului tau va fi exacta.

Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarile produselor sau serviciilor noastre catre orice persoana, regiune geografica sau jurisdictie. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau preturilor produselor pot fi modificate oricand, fara notificare in prealabil, la discretia noastra. Ne rezervam dreptul de a elimina orice produs in orice moment. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu facuta pe acest site este nula atunci cand este interzisa.

Nu garantam ca insusirile produselor, serviciilor, informatiilor sau a altor materiale cumparate sau obtinute de tine va raspunde a asteptarilor tale sau ca erorile serviciului vor fi corectate.

 

SECTIUNEA 6 - CORECTITUDINEA INFORMATIILOR DE FACTURARE SI A INFORMATIILOR CONTULUI

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda pe care o depui la noi. Putem, la discretia noastra, sa limitam sau sa anulam cantitatile cumparate de o persoana sau  cumparate intr-o anumita comanda. Aceste restrictii pot include comenzi plasate de catre aceeasi persoana sau sub acelasi cont de client, acelasi card de credit si / sau comenzi care utilizeaza aceeasi adresa de facturare si / sau expediere. In cazul in care facem o modificare sau anulam o comanda, putem incerca sa te notificam contactandu-te la adresa de e-mail si / sau adresa de facturare / numarul de telefon furnizate la momentul efectuarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a limita sau a interzice comenzile care, in opinia noastra, par sa fie plasate de revanzatori sau distribuitori.

Esti de acord sa furnizezi informatii curente, complete si exacte despre comanda depusa si contul deschis pentru toate achizitiile facute la magazinul nostru. Esti de acord sa iti actualizezi prompt contul si alte informatii, inclusiv adresa ta de e-mail, numerele cardului de credit si datele de expirare, astfel incat sa putem finaliza tranzactiile si sa te contactam dupa caz.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa verifici Politica noastra de returnare.

 

SECTIUNEA 7 - INSTRUMENTE OPTIONALE

Este posibil sa iti oferim acces la instrumente ale unor terte parti peste care nu avem niciun control si nici nu le putem monitoriza.

Iei la cunostiinta si esti de acord ca oferim acces la aceste instrumente fara garantii, conditii de niciun fel si fara vreo aprobare. Nu vom avea nicio raspundere care rezulta din sau in legatura cu utilizarea ta a instrumentelor terte optionale.

Orice utilizare de catre tine a instrumentelor optionale oferite prin intermediul site-ului este in totalitate pe propriul tau risc si ar trebui sa te asiguri ca aprobi si esti familiarizat cu termenii cu care instrumentele sunt furnizate de catre furnizorii terti.

De asemenea, in viitor, putem oferi noi servicii si / sau functii prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente si resurse). Aceste caracteristici si / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor termeni de serviciu.

SECTIUNEA 8 - LEGATURI CU TERTA PARTE

anumite produse, continut si servicii disponibile prin serviciul nostru pot include materiale de la terta parte.

Link-urile terta parte de pe acest site te pot directiona catre site-urile terte care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea, evaluarea continutului sau exactitatii, nu garantam si nu vom avea nicio raspundere pentru materialele, site-urile, produsele sau serviciile partilor terte.

Nu suntem raspunzatori pentru daune legate de achizitionarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, continut sau orice alte tranzactii efectuate prin intermediul site-urilor terta parte. Te rugam sa consulti cu atentie politicile si practicile tertilor si asigura-te ca le intelegi inainte de a te angaja in orice tranzactie. Reclamatiile, revendicarile sau intrebarile referitoare la produse oferite de terta parte trebuie sa fie directionate catre terta parte.

 

SECTIUNEA 9 - OBSERVATII, COMENTARII SI ALTE MENTIUNI PENTRU UTILIZATOR

Daca, la solicitarea noastra, trimiti anumite materiale specifice (de exemplu inscrieri la concurs) sau fara o solicitare de la noi, trimiti idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin posta, sau altfel; (in mod colectiv, „comentarii”), esti de acord ca putem, oricand, fara restrictii, sa editam, sa copiem, sa publicam, sa distribuim, sa traducem si sa utilizam in orice alt mediu orice comentarii pe care ni le transmiteti. Nu avem nicio obligatie (1) sa pastram in mod sigur niciun comentariu; (2) sa platim compensatii pentru comentarii; sau (3) sa raspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligatia de a monitoriza, edita sau elimina continutul pe care il determinam, la discretia noastra, ca e ilegal, jignitor, amenintator, defaimator, pornografic, obscen sau incalca proprietatea intelectuala a oricarei parti sau acesti termeni de serviciu.

Esti de acord ca orice comentarii facute de tine nu vor incalca niciun drept al vreunui tert, inclusiv drepturi de autor, marci comerciale, confidentialitate sau alt drept personal sau de proprietar. De asemenea, esti de acord ca orice comentarii facute de tine nu vor contine materiale nelegale, abuzive sau obscene sau ca nu vor contine un virus informatic, orice alt malware care ar putea afecta in orice mod functionarea serviciului sau a oricarui site web aferent. Nu poti utiliza o adresa falsa de e-mail, pretinzand ca esti o alta persoana, astfel inselandu-ne pe noi sau terti parte cu privire la originea oricaror comentarii. Esti singurul responsabil pentru comentariile pe care le faci si claritatea acestora. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru comentariile postate de tine sau de catre orice terta parte.

 

SECTIUNEA 10 - INFORMATII PERSONALE

Transmiterea informatiilor tale personale prin intermediul magazinului este reglementata de Politica noastra de confidentialitate. Pentru mai multe detalii poti vizualiza Politica noastra de confidentialitate.

 

SECTIUNEA 11 - ERORI, INEXACTITATI SI OMISIUNI

Ocazional pot exista informatii pe site-ul nostru sau in cadrul serviciului care contin erori tipografice, inexactitati sau omisiuni care pot aparea la descrieri ale produselor, preturi, promotii, oferte, taxe pentru transportul produselor, timpi de tranzit si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a corecta, in orice moment, eventualele erori, inexactitati sau omisiuni si de a schimba sau actualiza informatii, de a anula comenzi in cazul in care orice informatie din serviciu sau de pe orice site web aferent este inexacta, fara notificare prealabila (inclusiv dupa ce ai inregistrat comanda ta) .

Nu ne asumam nicio obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informatiile din serviciu sau de pe orice site web aferent, informatii despre preturi, cu exceptia cazului in care este cerut de lege. Nu trebuie sa se mentioneze nicio data de actualizare sau reactualizare aplicata in serviciu sau pe niciun site web conex, pentru a indica faptul ca toate informatiile din serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

 

SECTIUNEA 12 - UTILIZARI INTERZISE

In afara de alte interdictii prevazute in termenii si conditii, utilizatorilor li se interzice accesarea site-ului sau a continutului acestuia: (a) in orice scop ilegal; (b) sa solicite altora sa efectueze sau sa participe la orice acte ilegale; (c) sa incalce orice regulament international, federal, provincial sau de stat, reguli, legi sau ordonante locale; (d) sa incalce drepturile noastre de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora; (e) hartuirea, abuzul, insultarea, vatamarea, defaimarea, calomnia, intimidarea sau discriminarea in functie de sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau dizabilitate; (f) sa prezinte informatii false sau inselatoare; (g) sa incarce sau sa transmita virusi sau orice alt tip de cod rau intentionat care sa fie sau sa poata fi folosit in orice mod care sa afecteze functionalitatea serviciului, a oricarui site web conex sau a altor site-uri web; (h) sa colecteze sau sa urmareasca informatiile personale ale altora; (i) sa trimita spam, phish, pharm, pretext, paianjen, crawl sau scrape; (j) in orice scop obscen sau imoral; sau (k) sa interfereze sau sa eludeze caracteristicile de securitate ale serviciului, ale oricarui site web conex sau a altor site-uri web. Ne rezervam dreptul de a-ti interzicea utilizarea serviciului sau a oricarui site web aferent pentru incalcarea oricarei utilizari interzise.

 

 

SECTIUNEA 13 - DECLARATIA GARANTIILOR; LIMITARE A RASPUNDERII

Nu garantam, reprezentam sau garantam ca utilizarea ta a serviciul nostru va fi neintrerupta, in timp util, sigur sau fara erori.

Nu garantam ca rezultatele care pot fi obtinute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.

Esti de acord ca, din cand in cand, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciul in orice moment, fara a te anunta.

Esti de acord ca utilizarea sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul tau exclusiv. Serviciul si toate produsele si serviciile care iti sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu exceptia celor mentionate in mod expres de noi) furnizate „asa cum sunt” si „la fel de disponibile” pentru utilizarea ta, fara nicio reprezentare, garantii sau conditii de niciun fel, fie expres sau implicit, incluzand toate garantiile sau conditiile de comerciabilitate implicite, calitatea comerciabila, aptitudine pentru un anumit scop, durabilitatea si titlu.

In niciun caz, noi, directorii nostri, ofiterii, angajatii, filialele, agentii, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizatii de licenta nu vor fi responsabili pentru orice vatamare, pierdere, revendicare sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fara limitare la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de inlocuire sau orice alte daune similare, fie ca au la baza contract, infractiuni (inclusiv neglijenta), raspundere stricta sau in alt mod, care rezulta de la utilizarea oricaruia dintre serviciile sau a oricaror produse achizitionate folosind serviciul sau pentru orice alta revendicare legata in vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricarui produs, incluzand, fara a se limita la, orice erori sau omisiuni din orice continut, sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel suportata ca urmare a utilizarii serviciului sau a oricarui continut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispozitie prin intermediul serviciului, chiar daca sunt informati despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdictii nu permit excluderea sau limitarea raspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, in astfel de state sau jurisdictii, raspunderea noastra va fi limitata in limita maxima permisa de lege.

 

SECTIUNEA 14 - IDENTIFICARE

Sunteti de acord sa despagubiti, sa aparati firma noastră si filialele, afiliatii, partenerii, ofiterii, directorii, agentii, antreprenorii, licentiatorii, furnizorii de servicii, subcontractantii, furnizorii, internii si angajatii, inofensivi de la orice cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, facute de orice tert in cauza sau care rezulta din incalcarea ta a acestor termeni de serviciu sau a documentelor pe care le incorporeaza ca referinta, sau a incalcarii oricarei legi sau a oricarui drept a unei terta parte.

SECTIUNEA 15 - SEPARABILITATE

In cazul in care orice prevedere a acestor termeni de serviciu este considerata ilegala, nula sau neaplicabila, aceasta prevedere va fi totusi executorie in masura maxima permisa de legislatia aplicabila, iar portiunea neexecutabila va fi considerata ca fiind exclusa din acesti termeni de serviciul, o astfel de determinare nu afecteaza valabilitatea si aplicabilitatea altor dispozitii ramase.

 

SECTIUNEA 16 - TERMINAREA ACORDULUI

Obligatiile partilor suportate inainte de data de reziliere supravietuiesc incetarii prezentului acord in toate scopurile.

Acesti termeni de serviciu sunt eficienti pana in momentul in care sunt reziliati fie de tine, fie de noi. Poti incheia acesti termeni de serviciu in orice moment, notificandu-ne ca nu mai doresti sa utilizezi serviciile noastre sau cand incetezi sa mai utilizezi site-ul nostru.

Daca, in singura noastra judecata, suspectam ca ai esuat in a respecta orice termen sau prevedere a acestor termeni si conditii, de asemenea, putem denunta acest acord in orice moment fara notificare. Vei ramane responsabil pentru toate sumele scadente pana la data de incheiere, inclusiv, in consecinta, iti putem refuza accesul la serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

 

SECTIUNEA 17 - ACORDUL INTERIOR

Neexercitarea sau nepunerea in aplicare a vreunui drept sau dispozitie a acestor termeni de serviciu nu va constitui o renuntare la acest drept sau dispozitie.

Acesti termeni de serviciu si orice politici, reguli de functionare postate de noi pe acest site sau in ceea ce priveste serviciul constituie intregul acord si intelegere dintre tine si noi si guverneaza utilizarea serviciului, inlocuind orice acorduri anterioare sau contemporane, comunicari si propuneri , fie in mod oral sau scris, intre tine si noi (inclusiv, dar fara a se limita la, orice versiuni anterioare ale termenilor si conditiilor).

Orice ambiguitati in interpretarea acestor termeni si conditii nu vor fi interpretate impotriva partii care a elaborat termenii.

 

SECTIUNEA 18 - DREPTUL GUVERNANT

Acesti termeni de serviciu si orice acorduri separate prin care iti furnizam servicii vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile Romaniei.

 

SECTIUNEA 19 - MODIFICARI ALE TERMENILOR DE SERVICII

In orice moment poti revizui versiunea cea mai actuala a termenilor si conditiilor, pe aceasta pagina.

Ne rezervam dreptul, la propria noastra discretie, de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte din acesti termeni de serviciu, prin publicarea actualizarilor si modificarilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea ta sa verifici periodic site-ul nostru web pentru modificari. Utilizarea continua, accesarea site-ului nostru web sau a serviciului dupa publicarea oricaror modificari ale acestor termeni de serviciu constituie acceptarea ta a acestor modificari.

 

SECTIUNEA 20 - INFORMATII DE CONTACT

Orice intrebari cu privire la termenii si conditiile de furnizare a serviciului ar trebui sa fie trimise la adresa draghici.bogdan91@yahoo.ro.

SECTIUNEA 21 - Protejarea datelor

Declarația de confidențialitate acoperă orice informații personale sau materiale partajate pe site. Puteți citi mai multe despre acest lucru aici.