CINE SUNTEM SI CARE ESTE CULTURA FITNEST

VALOARE

Nivelul de valoare pe care il primesti din momentul in care te inscri va fi de neegalat.Ma mandresc sa ofer cel mai bun serviciu de coaching online disponibil pe piata. Acest lucru vine nu numai din pasiunea mea innascuta pentru ceea ce fac, ci si din dorinta constanta de a face mai bine si de a fi mai bun. Ca antrenor, ca individ si ca echipa!

EXPERIENTA

Experienta nu poate fi invatata dintr-un manual. Trebuie castigata! Castigata prin timp, efort si perseverenta.In cele din urma, am devenit antrenor de inalt nivel prin punctul culminant al anilor de experienta. Prin colaborarea cu mii de clienti. Prin incercari , erori si prin invatarea din propriile greseli. Inconjurandu-ma cu oameni mai inteligenti decat mine si fiind deschis sa invat din fiecare situatie cu care ma intalnesc.Nu doar investesti intr-un serviciu. Investesti in tine!

INVESTITIE

O relatie de coaching de succes necesita investitii egale la ambele capete.Un lucru care cred ca straluceste in munca mea, este cat de implicati sunt cu fiecare client cu care am placerea de a lucra. Cand devii client, nu esti doar un numar. Nu esti doar un alt check-in. Faci parte din FITNEST. Devii familie. Iar rezultatele tale inseamna la fel de mult pentru mine ca si pentru tine.

MEDIU

Mediul nostru este o reflectare a viitorului nostru.Cu cine ne inconjuram in fiecare zi, va avea un impact profund asupra vietilor noastre si a directiei in care mergem. Va fi lucrul care fie te impinge inainte, fie te impiedica sa realizezi ceea ce esti cu adevarat capabil. Facand parte din comunitatea FITNEST, vei avea o resursa neexploatata de sprijin si influenta pozitiva. Nu numai prin contactul direct cu mine, antrenorul tau, ci si cu toti clientii mei care formeaza comunitatea pe care o numim FITNEST.

DEZVOLTARE

Un val in crestere ridica toate barcile.
Abia am inceput cu ceea ce urmeaza in echipa FITNEST. Planurile pe care le am pentru viitor sunt cel putin interesante si tot ceea ce pot spune este ca daca nu faci parte din el, vei pierde. Cresterea este unul dintre obiectivele mele principale. Intodeauna sunt mai multe de făcut. Intodeauna mai mult de dat. Si intotdeauna mai mult de realizat. Acest lucru transcende prin fiecare fateta a afacerii si pe toata lumea din ea, antrenor si client deopotriva. Deci, daca nu lucrezi deja cu mine, acum este momentul tau!

TRANSFORMARI

Vezi o parte din transformarile FITNEST

PROGRAMEAZA UN APEL

APLIC ACUM

Toate drepturile rezervate FITNEST.RO